• SponsorKliks

  Bol.com, Thuisbezorgd.nl, Albert Heijn.nl en Mediamarkt.nl. Webwinkels waarbij we allemaal wel eens iets bestellen. Bij jouw volgende aankoop kun je AVV Keistad helpen aan gratis geld! Het kost jou niks, maar op deze manier kun je Keistad aan tientallen of misschien wel honderden euro’s per maand helpen. Kleine moeite, groot effect dus. Uiteraard worden je gegevens niet gedeeld en kun je er dus anoniem op los shoppen!

  Hoe werkt het?

  1. Meld je eenmalig aan bij SponsorKliks als sponsor van AVV Keistad.
  2. Klik naar het overzicht van de webwinkels die zijn aangesloten bij SponsorKliks https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5611&cn=nl&ln=nl en selecteer de webwinkel van jouw keuze vanuit dit overzicht.

  De rest gebeurt automatisch. Wil je meer weten, lees dan verder voor een ietwat uitgebreidere uitleg.

  Sponsorklik-wedstrijd
  Welk team zorgt voor de hoogste sponsorbijdrage? De teams die hebben meegedaan ontvangen allemaal een percentage van het opgehaalde sponsorbedrag dat vervolgens vrij te besteden is door het team. Er zijn 3 categorieën: senioren, jeugd en mini’s. Het team dat als eerste eindigt binnen een categorie ontvangt 50% van de bijdrage, nummer 2 ontvangt 40% en het team dat als 3e eindigt ontvangt 30%. Alle overige teams die meegedaan hebben ontvangen 20%. Leuk meegenomen toch? De resultaten worden eind april vastgesteld dus je hebt nog voldoende tijd.

  Hoe meer aankopen gedaan worden door jou en jouw team, jouw familie en vrienden, hoe hoger de sponsorbijdrage en hoe meer kans je dus maakt op de hoogste beloning. Elk team krijgt een eigen SponsorKliks-link die je kunt delen met jouw supporters. Kijk in de tabel hieronder voor de specifieke link van jouw team.

 • Voeg SponsorKliks toe aan de startpagina in jouw browser

  Je kunt SponsorKliks ook als startpagina toevoegen. Zo vergeet je nooit meer om AVV Keistad te sponsoren. Onderstaande video's laten zien hoe je dat doet.

  • Bekijk deze video als je gebruik maakt van Google Chrome
  • Bekijk deze video als je gebruik maakt van Firefox
  • Bekijk deze video als je gebruik maakt van Internet Explorer

  Voor Safari van Apple is er op dit moment geen video beschikbaar.