• Lid worden


  Lijkt volleybal je een leuke sport en wil je graag een keer komen kijken of meetrainen? 
  Uiteraard ben je van harte welkom op een trainingsavond of competitiedag om te komen kijken. Er is altijd wel iemand in de sporthal aanwezig die je iets kan vertellen over de vereniging of die weet bij wie je het beste kunt zijn voor meer informatie. We zien je met plezier in de sporthal!

  Indien je interesse hebt om bij onze vereniging te komen volleyballen, neem dan contact op. Op basis van jouw ervaring, wensen en leeftijd, word je ingedeeld bij een bepaald team om eens mee te trainen. Je kunt 3x vrijblijvend met een team meedoen. 

  Als je helemaal enthousiast bent en lid van AVV Keistad wilt worden is het tijd om één van de onderstaande inschrijfformulieren in te vullen en op te sturen naar de ledenadministratie. Het opsturen kan zowel per post als via de e-mail. Wanneer je kiest voor e-mail graag een gescande versie insturen.

  • Download hier het inschrijfformulier AVV Keistad senioren (vanaf 18 jaar).
  • Download hier het inschrijfformulier AVV Keistad jeugd (tot 18 jaar).


  Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een lidmaatschap, namelijk: 

  • Senioren
   De heren spelen van de Topdivisie t/m de derde klasse. Kijk bij de verschillende teams voor meer informatie over de herenteams van dit seizoen.


   De dames spelen van de Eerste Divisie t/m vierde klasse. Kijk bij de verschillende teams voor meer informatie over de damesteams van dit seizoen.
  • Recreanten
   De recreanten bestaan uit heren en dames vanaf 18 jaar. De trainingen zijn op maandagavond van 19.30 uur tot 21.15 uur. Wil je meer dan alleen trainen, dan is er een recreantencompetitie waar veel recreanten aan meedoen. Vragen? Mail naar recreanten@avvkeistad.nl.
  • Jeugd & mini's
   De jeugdteams worden ingedeeld naar leeftijd. Voor de leeftijdsindeling wordt uitgegaan van de datum die de Nevobo hanteert. Een lid is senior wanneer deze 18 jaar of ouder is op 1 oktober.
    Kijk voor meer info over onze jeugd bij de jeugdafdeling.

  • Verenigingslid
   Voor iedereen die graag betrokken wil blijven bij AVV Keistad, maar niet kan of wil volleyballen, bestaat de mogelijkheid om verenigingslid te worden. Om je aan te melden als verenigingslid, neem contact op met de ledenadministratie.