• Met ingang van 3 maart 2021 mag er onder begeleiding weer buiten gesport worden door jeugd tot en met 26 jaar. Vanaf 16 maart mogen ook volwassen boven de 27 (tot maximaal groepjes van 4 personen en 1,5 meter in acht nement) buiten sporten. Dit document beschrijft de voorschriften zoals Volleybalvereniging AVV Keistad die hanteert. Daarbij worden uiteraard de richtlijnen van het RIVM, het NOC-NSF, de NeVoBo en de gemeente Amersfoort gevolgd.

  Protocol

 • Huidige stand van zaken

 • De laatste maand volgen de persconferenties met telkens nieuwe berichtgeving elkaar snel op. Wij proberen zo goed mogelijk bij te blijven en sporten zo snel mogelijk na te zijn toegestaan weer te hervatten. Binnen sporten is op dit moment helaas nog niet mogelijk maar...

  • Vanaf 16 maart geld dat volwassenen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen mogen sporten. Voorwaarden is wel dat zij 1,5 meter afstand houden. Via de TC zal er een inventarisatie worden gestart om beachen bij 't Stort voor volwassenen boven de 26 mogelijk te maken. De beschikbaarheid van tijden en velden is beperkt door de avond klok, maar we zullen een zo eerlijk mogelijke  verdeling proberen te maken.  
  • Afgelopen 3 maart zijn wij reeds met de mini's gestart en ook voor de jeugd tot en met 26 jaar is het beachen bij 't Stort vanaf 8 maart opgestart. Voor iedereen tot 26 jaar kan dit in normaal teamverband, en mag dit zonder 1,5 meter afstand te houden.

  Om het beachen op een verantwoorde manier mogelijk te maken is ons protocol weer geupdate. Check hem via de link op deze site. 

  Besmettingen binnen onze vereniging
  De belangrijkste basis regel nu we weer kunnen sporten is, blijf thuis bij klachten. Het bestuur roept alle leden op om een positieve besmetting te melden ten behoeve van een goed bron- en contactonderzoek. Dat kan via een mail naar bestuur@avvkeistad.nl.

   Lees meer over alle landelijke richtlijnen over volleybal in coronatijd op de site van de Nevobo.

  Aanvullende vragen of opmerkingen kun je mailen naar bestuur@avvkeistad.nl